eet-wijzer

Succesverhalen

Rik De Bree

 

Ik wou geen dikke opa zijn.

 

Met 105 kg kreeg is steeds meer last van mijn knieën. Toen zich ook nog de kleinkinderen gingen aandienen, vond ik dat "de maat vol" was, want ik wilde geen oude, dikke opa zijn. Ik had zelf al vanalles geprobeerd om af te vallen maar zonder succes. Met Equilibre3 en mijn mentor lukte het wel: 20 kilo minder in 6 maanden en veel minder last van mijn knieën. Het EQ3 Programma is zeker aan te raden. Zelfs als ik een keer zondig, ben ik dankzij de vervangmaaltijden, de extra kilootjes zo weer kwijt.

Gewichtsverlies:

Startgewicht:

Eindgewicht:

Tijdsbestek:

Geboortedatum:

20 kg

105 kg

85 kg

6 maanden

1956

"De maat was vol", nu ben ik 20 kg lichter

 

Door mijn gewicht had ik steeds meer last van mijn knieën. Ook vond ik me te dik met 105 kg en ik wilde geen oude opa en geen dikke opa zijn. Er moest dus wat gebeuren. Eerdere diëten hadden geen resultaat opgeleverd. Toen ik via Katrien De Clercq, erkende diëtiste, hoorde over het EQ3 Programma wist ik het nog niet zo zeker. Ik had geleerd dat 5x per dag een beetje eten beter was dan 3 keer een maaltijd. Ik was dus wel gewend aan de tussendoortjes.

 

Omdat Katrien een vriendin is, ben ik er toch mee gestart. En het ging goed: redelijk snel was ik 20 kilo kwijt. Ik was dusdanig vermagerd dat mijn omgeving zich ging afvragen of ik niet ziek was. Maar dat was ik niet, in tegendeel. Ik ben nu iets zwaarder, omdat ik me daar prettig bij voel en ik kan me goed op gewicht houden. Ik heb geleerd om veel meer groenten en fruit te eten en ik heb veel minder last van mijn knieën, omdat ze 20 kg minder moeten dragen. Af en toe zondig ik nog wel eens, maar dat kan ik dan ook weer goed opvangen door enkele Equilibre3 maaltijden te gebruiken. Zo ben ik die extra kilootjes zo weer kwijt. Ik kan het EQ3 Programma zeker aan raden.

 

 

Erna Van Hecke

 

Deze keer is het resultaat blijvend

 

Omdat ik op latere leeftijd niet alleen last had van overgewicht, maar ook van long- en hart problemen, stuurde de huisarts me door naar een echte diëtiste, Equilibre3 mentor Katrien De Clercq. Dankzij Equilibre3 leid ik een leven, waarvan ik dacht dat ik het nooit zou kunnen beleven! Als ik al van iets spijt heb, is het het feit dat ik Katrien en het Equilibre3 Programma niet vroeger heb ontdekt, maar ik ben zo dankbaar voor wat ik nu heb en ik besef dat het ditmaal blijvend is!

Gewichtsverlies:

Startgewicht:

Eindgewicht:

Tijdsbestek:

Geboortedatum:

28 kg

97 kg

69 kg

8 maanden

1943

Voor

Gedurende mijn hele leven speelt mijn overgewicht me al parten. Door middel van uiteenlopende diëten heb ik meermaals geprobeerd daar iets aan te doen. Sommige diëten gaven een positief resultaat, maar nooit blijvend. Na verloop van tijd gaf ik het steeds weer op, waardoor de verloren kilo’s er meteen weer bijkwamen en bovendien - tot overmaat van ramp - vaak nog meer dan voordien! Op oudere leeftijd werd mijn gewicht een grote belemmering voor mijn hart en longen, ik kampte namelijk met astma-aandoeningen en kreeg een hartaanval op mijn zestigste. De  huisarts verwees mij door naar Equilibre3 mentor Katrien De Clercq. Met heel veel tegenzin, stapte ik bij haar binnen. Na een grondige meetsessie en bijhorende lichaamsanalyse, legde ze mij uit hoe ik bepaalde eetgewoontes zou kunnen veranderen, maar vooral ook wat voor mij haalbaar was. Het was de eerste keer dat iemand mij geen ideaalbeeld voorschotelde, maar in alle oprechtheid zei dat het best moeilijk zou worden, maar niet onmogelijk. Na een aantal weken begon ik mij echt goed te voelen, mijn gewicht daalde én - wat voor mij heel belangrijk was - ik had dankzij het Equilibre3 productgamma nooit het gevoel op dieet te zijn. Ik geloofde er dan ook meer en meer in dat het resultaat wel eens blijvend zou kunnen zijn. Dankzij mijn mentor Katrien, die mij zo goed weet te motiveren, heb ik mij dan ook een volledige nieuwe levenswijze eigen gemaakt. Het resultaat is beter dan vooropgesteld! Ik ben momenteel 69 jaar en weeg nu 69 kg. Dankzij mijn nieuw gewicht, kan ik heerlijk lange wandelingen maken en krijg ik overal felicitaties omdat ik er zo goed uitzie. En weet je wat nog het fijnst van al is? Vroeger kocht ik mijn kledij altijd in een speciaalzaak voor grote maten, nu kan ik overal gaan winkelen! Dankzij Equilibre3 leid ik een leven, waarvan ik dacht dat ik het nooit zou kunnen beleven! Als ik al van iets spijt heb, is het het feit dat ik Katrien en het Equilibre3 Programma niet vroeger heb ontdekt, maar ik ben zo dankbaar voor wat ik nu heb en ik besef dat het ditmaal blijvend is!

 

 

 

http://www.equilibre3.be/succesverhalen

Na

Katrien De Clercq - EET-WIJZER - Nieuwstraat 51 - 8300 Knokke - Enkel na afspraak - Tel. 050.60.21.12 - GSM 0477.52.28.48 - info@eet-wijzer.be - Facebook